Ögonfransfärgning - Fördelar och hur du färgar fransarna hemma

Ögonfransfärgning - Fördelar och hur du färgar fransarna hemma
ögonfransfärgning

Ögonfransfärgning är ett ypperligt sätt att till ett lågt pris skapa en enorm skillnad i ditt utseende. Färgade ögonfransar ger ett mer definierat intryck och gör att dina ögon ser större ut vilket lyfter helheten av din look. Dessutom är det en behandling som är väldig enkelt att själv genomföra hemma så du kan när som helst välja.

Förutom detta så är en stor fördel att du inte behöver tänka på att alltid ha mascara. Dina färgade ögonfransar är helt underhållningsfria, så du får mer tid över till att göra annat och ändå ha en snygg look.

Vem passar ögonfransfärning speciellt bra till?

För dig som har lite ljusare ögonfransar redan så är ögonfransfärgning ett utmärkt sätt att förändra och förbättra din look. Har du redan mörka ögonfransar så kanske det inte kommer göra lika stor skillnad om du inte väljer en speciell nyans av färgen. Men bäst resultat och mest märkbar skillnad får de som har ljusare ögonfransar idag. Då kommer du verkligen märka stor skillnad!

Hur färgar man sina ögonfransar hemma själv?

Steg 1. Välj den färg du vill använda

Det finns en uppsjö av olika färger att välja på och det är viktigt att du väljer en färg som du tycker passar dig bra. Detta är en smaksak och högst individuellt av vad du tycker passar dig bäst.

Steg 2. Gör ett patch-test

Innan du färgar dina ögonfransar är det viktigt att veta att du inte är allergisk mot ögonfransfärgen. Ett patch-test betyder att du testar om du får några allergiska reaktioner. Man gör ett patch-test genom att genomgå behandlingen på sin underarm till exempel och därmed får en indikation på om man reagerar på ingredienserna i produkten.

Steg 3. Mixa ögonfransfärgen

När du har valt färg och gjort ett patch-test så är du klar för att börja färga din ögonfransar. Du följer då instruktionerna som medföljer förpackningen

Steg 4. När du är klar - Använd en skyddsbarriär

När du är klar med ögonfransfärgningen och är nöjd med resultatet så är det bra att låta ögonfransarna återhämta sig från behandlingen. Då rekommenderar vi att man använder ett keratin-serum som låter ögonfransarna få näring och stärks över tid.

Njut av dina nya ögonfransar!

Här hittar du ögonfransfärg

Här hittar du keratin-serum

Relaterade artiklar