Lashandbrowlift.se är specialisten på framförallt ögonfransar och ögonbryn. Vi har valt att fokusera på ett utvalt område inom skönhet som har väldigt stor betydelse för varje individ. Detta betyder också att vi har helt andra möjligheter att vara specialister på vårt område och ta fram det bästa för dig som kund. Det gäller både i vår service till dig som kund men även de produkter som vi erbjuder.

Genom tiden som vi har etablerat oss som en trovärdig aktör har vi investerat mycket tid och kraft för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt för våra kunder. Vårt fokus är att tillhandahålla kvalitativa produkter tillsammans med en hög service.

Lashandbrowlift.se ingår i företaget Papiernik Media AB och våra medarbetare har lång erfarenhet och stor kunskap inom skönhet och att skapa bra kundupplevelser online. 

När du shoppar från oss är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg, hörd och framförallt får en bra helhetsupplevelse. Varje kund är viktig för oss och vi lyssnar mer än gärna på dina tankar och åsikter om hur vi kan bli ännu bättre

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar. Du är mer än välkommen 💖 Gå till vårt kontaktformulär eller mejla direkt på adressen nedan.

Sagt om Lashandbrowlift.se

trustpilot-omdöme

Vårt företag:

Papiernik Media AB

Organisationsnummer: 556863-4884

Kontakt: Gå till kontaktsida

Team Lash & Brow Lift