Hur kan du få skägget att växa med en dermaroller?

Hur kan du få skägget att växa med en dermaroller?

 

Användningen av en dermaroller kan hjälpa till att stimulera skäggväxt genom att öka blodflödet och främja frisättningen av tillväxthormoner i hårsäckarna. Här är några steg du kan följa för att använda en dermaroller för att stimulera skäggväxt:

  1. Skaffa en dermaroller: En dermaroller är en liten rulle med små nålar som används för att skapa mikroskopiska hål i huden. Du kan hitta dermarollers i olika nålstorlekar, men för att använda den på skägget kan du behöva en nålstorlek på 0,5-1,0 mm.
    Du kan beställa dermaroller här.

  2. Rengör skägget: Innan du börjar använda dermarollern, se till att skägget är rent och torrt. Det är också viktigt att tvätta händerna och rengöra dermarollern noggrant med alkohol för att undvika infektioner.

  3. Rulla dermarollern över skägget: Rulla försiktigt dermarollern över skägget i olika riktningar. Var försiktig så att du inte rullar för hårt eller orsakar skador på huden. Fortsätt att rulla i olika riktningar i 5-10 minuter.

  4. Använd en skäggolja eller serum: Efter att du har använt dermarollern kan du applicera en skäggolja eller serum för att hjälpa till att återfukta och vårda skägget. Detta kan hjälpa till att främja hälsosam skäggväxt.
    Vi rekommenderar denna skäggolja för ökad tillväxt av skägget.

  5. Upprepa processen: För att se resultat från användning av dermarollern, bör du upprepa processen 1-2 gånger i veckan under minst 4-6 veckor. Tänk på att resultatet kan variera mellan olika personer, och det är inte garanterat att användning av en dermaroller kommer att öka skäggväxten.

 

Det är också viktigt att komma ihåg att skäggväxt påverkas av flera faktorer, inklusive genetik, hormonella nivåer och livsstilsfaktorer. Användning av en dermaroller kan vara ett komplement till en hälsosam livsstil och bra skötsel av skägget, men det är inte en mirakelkur för att få skägget att växa.

Du kan beställa dermaroller här.

Relaterade artiklar