Recension Depend ögonbrynsfärg

Recension Depend ögonbrynsfärg

Produkt: Depend ögonbrynsfärg


Vad är det för något? Frans- och ögonbrynsfärg för dig som på ett snabbt och säkert sätt vill färga dina fransar och bryn. Resultatet håller i upp till 6 veckor och ger dig perfekta fransar och bryn redan när du vaknar på morgonen, när du tränar, badar eller solar. Finns i flera färger.


Vad vill man uppnå? Med ögonbrynsfärgen vill man uppnå ett naturligt resultat på sina ögonbryn. Man slipper hålla på och fixa brynen varje morgon. 


Fördelar: Man kan färga både fransar och bryn med färgen. Det går relativt snabbt att färga brynen och färgen håller väldigt länge, upp till 6 veckor!


Nackdel: Jag upplever färgerna som ett steg mörkare än vad som sägs på förpackningen. Läs även noggrant, då det är många steg i färgningen. Enligt mig är den lite komplicerad att följa. 


Tänk på! Om det är första gången du färgar dina bryn med Depends ögonbrynsfärg så rekommenderar jag att först prova en färg ljusare än vanligt. Första gången jag använde Depends ögonbrynsfärg använde jag den vanliga färgen jag brukar ha men den var lite för mörk för min smak. 


Slutsummering: En frans- och ögonbrynsfärg som ger en fin färg och håller upp till 6 veckor. Var noggrann vid applicering då det är många steg, samt prova en nyans ljusare första gången, speciellt om du har ljusare hår och drag i ansiktet. 

Relaterade artiklar