Recension och jämförelse av tre mascaror - Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, L'Oréal Paris Telescopic Mascara och L'Oréal Paris Telescopic Mascara

Recension och jämförelse av tre mascaror - Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, L'Oréal Paris Telescopic Mascara och L'Oréal Paris Telescopic Mascara

Letar du efter en mascara som ger längd, volym eller en som sitter på plats hela dagen? Vilket märke är bäst och hur fungerar de olika borstarna? Här jämför vi tre olika mascaror samt kollar på deras egenskaper. Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Sky High Mascara är en mascara som gör dina fransar skyhöga från alla vinklar! Sky High ger dina fransar obegränsad volym och oändlig längd. Borsten är lång och flexibel och ger en  följsam volym och längd till varje frans. Formulan är berikad med fiber och bambuextrakt och ger långa och fylliga fransar som känns lätta. Passar även för den med känsliga ögon. Mascaran är väldigt lätt att ta bort.


För bäst resultat, håll den flexibla borsten mot fransarna och applicera från rot till topp flera gånger. Upprepa tills önskat resultat är uppnått.


L'Oréal Paris Telescopic Mascara

L'Oréal Paris telescopic mascara ger dina fransar fin volym, längd och lyft som håller hela dagen. Mascaran har en unik böjd funktion som ger borsten två inställningar. 

  • En rak, traditionell mascaraborste som är perfekt för att bygga längd och volym. 
  • Mascaran har en böjd inställning som gör appliceringen enklare och hjälper till att nå de minsta håren i den inre och yttre ögonvrån.

För bäst resultat, börja med borstens raka position för att bygga upp volym och längd. Applicera sedan formulan från rot till topp. Använd sedan den böjda positionen för att lyfta fransarna från rot till topp och för att nå de minsta fransarna i inre och yttre ögonvrån. 


Max Factor 2000 Calorie Mascara

Max Factor 2000 Calorie har varit en av Sveriges mest köpta mascara i många år. Mascaran är tidlös och ger klassisk volym och separerade fransar. Den klassiska nylonborsten kan lätt bygga upp önskad volym. Formulan som är fyllig är följsam, klumpfri och kladdfri. 

Mascaran är perfekt för den med känsliga ögon samt lämplig för den med ögonfransförlängning.


Applicera mascara från fransarnas rot till topp genom att svepa borsten upp genom fransarna med zickzack-rörelser för att separera och definiera. Återupprepa och bygg lager på lager tills önskad volym är uppnådd. 


Recension

Av de tre mascarorna så är L'Oréal Paris Telescopic Mascara min favorit. Den ger extremt bra längd och volym samt separerar fransarna på ett bra och fint sätt. Mascaran är även prisvänlig. När det kommer till fransar så föredrar jag dock klumpiga fransar med mycket volym och längd. Därför hamnar Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara på andra plats. Kombinationen mellan L'Oréal Paris Telescopic och egentligen vilken som helst av Maybellines volymmascaror är min favorit och mitt bästa tips. 

Max Factor 2000 Calorie är såklart också bra och väldigt prisvänlig. Dock upplever den ibland som lite klumpig och smulig.

Du kan läsa mer och beställa dessa 3 mascoror här.

Relaterade artiklar