Vilka är de mest populära mascarorna från Maybelline?

Vilka är de mest populära mascarorna från Maybelline?

Oavsett om du är ute efter att skapa maximal volym, förlänga dina fransar eller få den perfekta separationen så har Maybelline tagit fram mascara för allas ögonfransar och till alla tillfällen. Här kan du läsa om Maybellines bästsäljande mascaror och få tips om vilken som passar bäst för just dig och dina behov. 

Maybelline mascara som ger långa och fylliga ögonfransar

En typ av mascara som uppfyller kravet på fylligare fransar och skapar en förlängande effekt är Maybellines fibermascaror. Dessa mascaror innehåller små fibrer som gör jobbet. Det enda du behöver göra är att applicera mascaran i omgångar utan att den torkar mellan applikationerna. 

En storsäljare ur sortimentet är Maybelline Lashionista endless length obsession. Denna mascara har en böjd konformad borste vilket är perfekt för den som är ute efter extra böjda och separerade ögonfransar.

Här hittar du ögonmascara från bland annat Maybelline.


Den som vill ha en dramatisk längd ska satsa på Maybelline Illegal Length Mascara, som är en fibermascara med en bredare borste. Mascaran kan förlänga fransarna upp till 4 mm.

Maybelline mascara som förlänger fransarna

Volym på fransarna är något som många strävar efter, men att välja mellan alla volymgivande mascaror kan vara svårt. Borsten har en väldigt stor betydelse när du väljer mascara.Vilken typ av volym är du ute efter? Naturlig volym eller maximal volym? 

Gummiborstar separerar ögonfransarna och hjälper dig att komma åt varje enskild frans med mascaran. Maybelline The Falsies Push Up Drama är en volymgivande mascara med en gummiborste som har mindre strån. Denna mascara ger dina fransar ett väldigt fint lyft med bara ett svep och är intensivt svart. 

En annan mascara som är känd för att ge snabb volym och fin separation är Maybelline The Rocket Mascara. Detta är en lättapplicerad mascara som har en bredare borste med små strån för att inte lämna några klumpar.

Ett sista exempel på en volym mascara från Maybelline är, Maybelline Lash Sensational. Denna mascara är unik med sina vårdande oljor som tar hand om dina fransar samtidigt som den ger en naturlig volym. Borsten är konformade och i gummi. Den ser till att alla fransar blir målade efter bara en applicering, en perfekt mascara till vardagsmakeupen. 

Maybelline mascara för korta raka ögonfransar

Till den som redan har en tätare fransrad och är ute efter mer volym kommer här tips på några  storsäljare inom kategorin volym. Ju tätare borste desto bättre brukar det sägas när vi vill åt maximal volym. Maybelline Colossal Volume är en sådan mascara. En annan mascara med samma resultat är Maybelline Volum´Express Turbo Boost Mascara, denna borste är väldigt tät men något nättare. 

Maybelline Great Lash Mascara är utan tvekan Maybellines största storsäljare och klassiker. Great Lash Mascara ger fylliga fransar och en fin volym med den täta borsten. Mascaran har en nättare borste och är optimal för den som har små ögon och vill komma åt alla fransar ända från roten.

Här hittar du ögonmascara från bland annat Maybelline.

Relaterade artiklar