Vanliga frågor och svar om Brow lift

Vanliga frågor och svar om Brow lift

Under de senaste åren har Brow Lift blivit en av de mest populära trenderna. Antingen kan man göra Brow Lift på salong, eller så köper man ett eget Brow Lift Kit och lär sig göra det hemma. Men denna lätt tillgängligheten av Brow Lift Kit har såklart lett till många frågor kring Brow Lift, och just därför har vi samlat de vanligaste frågorna och svarat på de, för att göra din upplevelse med Brow Lift Kit mycket enklare, och säkrare!


Är det farligt att göra Brow Lift?

Så länge du inte är allergisk mot någon av ingredienserna i kitet så är det inte vara farligt. Med Brow Lift finns det mycket mindre chans att få produkter i ögonen vilket minskar risken att skada sig. Förutom allergi eller att produkt kan hamna i ögonen finns det ingen risk med Brow Lift då det är gjort på milda och snälla material/ingredienser för huden. Man ska alltid göra ett patch-test när man testar ny kosmetika om man är orolig för allergier.

Se våra brow lift produkter.


Hur länge håller Brow Lift:

Såklart kan detta bero på olika märken och ingredienser som används men kan också variera från person till person, men det vanligaste brukar vara 6 - 12 veckor. Samtidigt kan det bero på hur snabbt ditt hår växer, dina stressnivåer, produkter du tvättar ansiktet med, om du tar bra hand om ditt Brow Lift etc. Det finns många saker som påverkar hur länge ditt Brow Lift håller. Vi rekommenderar att använda vårt keratin-serum för att få ditt Brow lift att hålla längre.


Gör Brow Lift ont?

Nejdå, inte alls! Brow Lift precis som Lash Lift ska inte alls kännas, det ska vara helt smärtfritt. Om det skulle göra ont kan detta bero på en allergisk reaktion mot produkten, det bästa då att göra skulle vara att ta av produkten, tvätta brynen ordentligt och läsa på om ingredienserna så du får bättre grepp om vad som blev fel. Precis som med alla kosmetiska produkter så kan det finnas risk för allergier. Är du känslig eller har erfarenhet av tidigare allergier i andra produkter är det alltid säkrast att göra ett patch-test.


Hur länge bör man vänta mellan varje behandling?

Som sagt så växer allas hår i olika takt, så detta beror på från person till person. Oftast så räcker det med att vänta 4-6 veckor innan man gör om behandlingen eftersom vid det laget har hårstråna fått tid att återhämta sig. Det rekommenderas dock att det förra Brow Liftet är helt borta innan man gör nytt, detta för att inte skada hårstråna eller tunna ut dem för mycket. Trots att våra Brow Lift använder mjuka och milda ingredienser så skadas hårstrån väldigt lätt.

Här kan du se alla våra produkter för brow lift.

Relaterade artiklar