Vanliga frågor och svar om Lash lift och Brow lift hemma

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om lash lift och brow lift. Om du tycker att någon fråga eller svar saknas kan du kontakta oss så lägger vi till den. 

Hur länge håller lash lift?

En behandling med vårt kit håller i cirka 5-8 veckor. Sedan kan du göra om behandlingen. Man bör vänta minst 4 veckor på att göra om behandlingen.

Hur länge håller ett lash lift kit?

Ett kit från oss räcker till ungefär 5 behandlingar.

Är lash lift säkert?

Lash lift är säkert men man ska alltid läsa instruktionerna noga och ta hänsyn till all information om hur det genomförs. Man ska också tänka på att om man är känslig i sin hud eller har haft problem med make up sedan tidigare så bör man först ta reda på om man är allergisk mot innehållet. Alla produkter kan skapa allergiska reaktioner och det är ditt ansvar att ta reda på om du kan ha någon allergi mot produkten. Vi rekommenderar alla att göra ett patch test 24 h innan behandling för att vara säker på att du inte får någon reaktion. 

 

Är lash extension och lash lift samma sak?

Nej, det är inte samma sak. Lash extension klistrar man på ögonlocken, dessa är onaturliga och limmas fast ovanpå dina naturliga fransar. Lash lift handlar om att böja dina existerande fransar.

Gör det ont att göra lash lift?

Nej, det gör inte ont att genomföra en behandling med lash lift kit. Det är helt smärtfritt. Under behandlingen kan det kännas lite konstigt med lift pads på ögonlocket.

Kommer vätskan påverka mina ögonfransar?

Nej, produkten kommer inte påverka dina ögonfransar om du följer alla instruktioner och inte gör lash lift för ofta. Man ska låta det gå minst 4 veckor mellan behandlingarna. Vi rekommenderar att återfukta fransarna efter behandling för att hålla dem starka.

Kan jag använda makeup efter ett lash lift?

Du kan använda make up efter ett lash lift men du ska vänta minst 24 timmar (helst 48 h) innan du applicerar makeup på dina ögonfransar. Du ska inte använda någon produkt på ögonen och helst undvika att vidröra dina ögon/ögonfransar (Något man alltid ska göra oavsett om man genomfört lash lift eller ej).

I vilket steg kan jag färga mina fransar när jag gör ett lash lift?

Du kan färga dina fransar efter ditt lash lift innan du lägger på NUTRITION som sista steg på din behandling.

Är det någon fråga du saknar som vi bör komplettera? Då är du välkommen att kontakta oss så lägger vi till den.