9 fördelar med Lash och Brow Lift hemma

9 fördelar med Lash och Brow Lift hemma

9 fördelar med Lash och Brow Lift hemma

Lash och Brow Lift hemma har verkligen exploderat den senaste tiden. Många har upptäckt de många fördelarna som en behandling kan ge, både genom ett bättre yttre, men även när det gäller att spara tid. Nedan listar vi några av de största fördelarna med att genomföra Lash eller Brow lift hemma.

Inget underhåll - Håller i upp till 8 veckor

Det som är så skönt med att genomföra ett lash eller brow lift hemma är att du slipper underhåll av ögonfransar eller ögonbryn. Ett Lash eller Brow lift håller nämligen i upp till 8 veckor.

Behandling som förbättrar dina naturliga fransar

Till skillnad från många andra behandlingar så handlar ett Lash eller Brow lift om att förbättra de ögonfransar som du redan har. Det gör att man får en naturligare “look” och helt enkelt förbättrar sin egna ögonfransar eller ögonbryn.

Effektivare morgon - Du behöver inte spendera så mycket tid framför spegeln

Du får en effektivare morgon och slipper stå framför spegeln så länge eftersom dina ögonfransar redan är böjda, slipper du använda ögonfransböjare.

Perfekt för dagar då du inte vill använda mascara

Trött på att använda mascara och använda så mycket tid på det? Då är Lash lift eller Brow Lift en stor fördel eftersom du kan få samma yttre utan mascara, som när du använder mascara, dessutom med dina naturliga fransar och ögonbryn.

Ögonfransarna ser fylligare och längre ut

Ett Lash eller Brow lift gör att ögonfransarna blir och ser ut att vara fylligare och längre, helt naturligt.

Ögonen ser öppnare och yngre ut

Ögonfransarna och ögonbrynen har stor påverkan på vilket intryck dina ögon ger. Genom att göra Lash Lift eller Brow lift framhäver du ögonen på ett helt annat sätt vilket gör att de ser större, öppnare och yngre ut.

Inget behov för att krångla med Lash extensions

Har du testat Lash Extensions och är trött på detta då det kan innebära visst krångel med limm och annat. Med Lash Lift kit så slipper du trixa med Lash extensions.

Mindre eller inget behov för mascara

Ibland vill man bara inte ha mascara, exempelvis om det är pollensäsong, en dag på stranden eller om man inte har tid eller ork. Med Lash Lift eller Brow lift så behöver du inte tänka på detta, utan kan vara utan smink utan att det märks eller syns.

Du kan göra behandlingen själv

Det kanske bästa med Lash eller Brow lift är att du kan genomföra behandlingen helt själv hemma i lugn och ro.

Beställ ett Lash & Brow Lift kit

Relaterade artiklar