Tips för bästa resultat med Lash lift

Tips för bästa resultat med Lash lift

När man gör ett lash lift hemma så kan man få ett väldigt bra resultat med vackra fransar som varar ända upp till 8 veckor, men det är viktigt att man tänker på att göra det på rätt sätt. Här ger vi dig några tips för att du ska få bästa möjliga resultat, och vad som betyder mest för slutresultatet av ditt lash lift.

Rena fransar

Att ha rena fransar är väldigt viktigt för att få ett bra resultat. Se därför till att rengöra dina fransar noggrant innan du påbörjar behandlingen. Om du inte har rena fransar fungerar inte vätskorna och kan bli förorenade av att det finns orenheter kvar. Använd därför extra mycket tid till att rengöra dina fransar ordentligt. Tänk på att använda oljefri rengöring. 

Gott om tid och tålamod

Att göra ett lash lift hemma kräver lite tid och tålamod.. Men den som väntar på något gott! Därför rekommenderar vi dig att se till att du inte stressar igenom ditt lash lift, utan ser till att du har gott om tid till att göra behandlingen lugnt och ha tålamod genom hela processen. 

Läs igenom instruktionerna noga

Instruktionerna bör du läsa både 1 och 2 gånger innan du påbörjar ditt lash lift. Det är viktigt att man följer instruktionerna noggrant för att få ett bra resultat. Läs igenom varje steg och följ alla steg. Läs gärna vår FAQ och instruktioner, så kommer du garanterat få ett bra resultat.

Låt klistret torka ordentligt

Klistret är en viktig ingrediens för ett lyckat lash lift och något du bör låta torka ordentligt (Enligt instruktionerna) innan du behandlar dina ögonfransar. Läs instruktionerna för Lash lift kittet som du beställt, och följ instruktionerna för just ditt kit. När du fäster dina fransar mot spolarna kan det vara bra att stryka klister på både fransarna och spolarna. 

Läs mer om produkter för lash och brow lift.

Relaterade artiklar