Hur du lyckas få perfekta ögonfransar med vacker färg, hög fyllighet och rätt böjning - Kombinera 3 behandlingar för bästa effekt

Hur du lyckas få perfekta ögonfransar med vacker färg, hög fyllighet och rätt böjning - Kombinera 3 behandlingar för bästa effekt
Hur du lyckas få perfekta ögonfransar med vacker färg, hög fyllighet och rätt böjning - Kombinera 3 behandlingar för bästa effekt

Att få vackra och fina ögonfransar är något som lyfter den totala “looken” och gör att din totala skönhet lyfts fram extra mycket. Ögonen har en central del i en persons uppfattade yttre skönhet, och hur dessa lyfts fram har en stark betydelse för helheten. Var tittar du på först när du möter en person? Självklart är det ögonen! En persons ögon är det första intrycket och något som fångar blicken naturligt, därför är det också något som har stor betydelse.

Den bästa kombinationen för bästa resultat

För att få ett perfekt resultat för dina ögonfransar så finns det flertalet delar i en behandling som måste stämma. Varje enskild behandling är ett stort lyft i sig själv, men om man kombinerar flera så kan man få ett perfekt resultat som både ger en lång hållbarhet, en total annan skönhet och vacker uppsyn. Vill man uppnå ett perfekt resultat rekommenderar vi därför att man kombinerar olika behandlingar.

Ett perfekt resultat i 3 olika behandlingssteg

Vilka behandlingar ska jag välja?

Steg 1. Lash lift

Den första självklara behandlingen är att genomföra ett Lash lift. Det är första steget till att få en bra böjning av ögonfransarna som lyfter fransarna och skapar mer vackra och öppnare ögon. Lash lift finns i flera olika varianter och vi erbjuder vanligt lash lift, Premium lash lift samt Quick Perm Lash lift. Alla ger ett bra resultat, men för dig som inte vill komplettera med verktyg, utan få allt i ett, ska man välja premium lash lift. För dig som vill ha en premiumbehandling men inte har så mycket tid rekommenderar vi Quick Perm lash lift, där du genomför behandlingen på en tredjedel av tiden.

Steg 2. Färgning av ögonfransarna

För att få fram fransarna extra mycket och få en bra “kontrast” mellan fransar och ögon så vill vi lyfta fram dessa genom att sätta rätt färg på fransarna. Det gör att du får tydligare fransar som uppfattas som synligare och fylligare. Välj en färg som passar dig och ditt yttre och färga enkelt med färg från Refectocil som blandas med Refectocil Oxidant creme.

Steg 3. Ge fransarna näring med ögonfransserum

Ett tredje steg och behandling till perfekta fransar handlar om att ge fransarna näring genom ett premium ögonfransserum. Ögonfranserumet behandlar fransarna så att de växer naturligt och blir både längre och fylligare. Vi erbjuder ögonfransserum från 2 tillverkare, båda är väldigt bra och väl beprövade och du hittar dessa här.

Grattis! När du genomfört dessa 3 behandlingar kan du räkna med att ha perfekta ögonfransar som kommer ge dig mycket glädje och blickar för en lång tid framöver. Du behöver dessutom inte använda så mycket smink eftersom du redan har så vackra ögon efter dessa behandlingar.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Relaterade artiklar