Därför ska du använda ett keratin-serum och stärka dina ögonbryn och ögonfransar

Därför ska du använda ett keratin-serum och stärka dina ögonbryn och ögonfransar

Keratin Boost Serum används för att ge näring till bryn och fransar. Det är en väldigt viktig eftervård efter ett Lash Lift eller en Brow Lamination. Serumet ökar även längden på hållbarheten. Keratin serum kan också användas till obehandlade fransar eller bryn. 


Hur fungerar serumet?

Om du har tunna eller korta bryn eller fransar kan ett serum vara det du behöver för att få dina strån att se tjockare och fylligare ut. Ett ögonfransserum ger hårsäckarna näring och stimulerar fransroten med stärkande ingredienser och mineraler. Formulan påskyndar tillväxten samtidigt som det stärker fransarna, gör dem längre, tjockare, mörkare och fylligare. 

Den ungefärliga livslängden för en ögonfrans är cirka 2-3 månader innan den faller av. För att få långa och vackra fransar behöver alltså ögonfransserumet arbeta ganska snabbt, förlänga de existerande fransarna, och stimulera tillväxten av de nya.

 

Varför Keratin?

Keratin ger styrka, struktur och därmed elasticitet för att skydda mot skador. Det är därför  som keratin har en positiv effekt för både skörhet och hälsa. Keratin är det vanligaste proteinet i huden och bygger upp cellskelettet i hudcellerna.Keratin-serum

För den som vill förlänga effekten av ett Lash lift eller färgning av ögonfransar så är detta en utmärkt produkt. Via de kvalitetssäkrade ingredienserna får man en behandling som skyddar fransarna och skapar ett naturligt skydd, samt förbättrar det behandlade området. 

Keratin är ett protein som bygger upp bland annat håret. Med detta speciellt utvecklade keratin-serum för fransar och ögonbryn, stärker du dina fransar och ögonbryn, du förhindrar att håret faller bort och får en bättre tillväxt.


Fördelar med keratin Boost: 

  • Stärker dina ögonbryn och ögonfransar naturligt och ger ett långtgående resultat över tid
  • Keratin boost för dina fransar och bryn - återfuktar och skyddar dina fransar efter lash lift och/eller färgning av dina fransar. Fungerar utmärkt på dina bryn också.
  • Keratin Boost fungerar som en skyddsbarriär för att förlänga effekten av lash lift och färgning. Bibehåller djupet av färgen när du färgat fransarna.
  • Ger en glansig och vacker effekt på dina fransar

Här kan du beställa Keratin serumet.

Relaterade artiklar