Fem tips på hur du kan få de bästa naturliga ögonfransarna

Fem tips på hur du kan få de bästa naturliga ögonfransarna

Det är något speciellt med ögonfransarna. Långa ögonfransar för ögonen att bli mer framstående och det är ju även så att ögonen utgör en stor del av ansiktet och uppfattningen av ansiktet.

Större, längre och mer voliumösa ögonfransar ger mer framhävda ögon och uppfattas också därför som något vackert. Så vem vill inte ha längre ögonfransar? Och vem vill inte ha längre naturliga ögonfransar? Vi ska här gå igenom några metoder för att jobba med din egna ögonfransar.

 

Först måste du stärka och vårda dina ögonfransar

Det första du bör göra om du känner att du vill ha längre ögonfransar är att fokusera på att få mer volym och längd. Detta gör du enklast genom att ta hand om dina ögonfransar på bästa sätt.

Här rekommenderar vi ett Keratin-serum som ger extra näring åt ögonfransarna så de klarar mer och inte faller av så enkelt. Det vårdar och tar hand om dina ögonfransar långsiktigt.

Keratinserumet finns här

Nästa steg är att få längre ögonfransar

När du har kommit in i en bra rutin för att vårda dina ögonfransar och har använt keratinserum i 2-4 veckor så kan du börja tänka på att få längre fransar. Då finns det flertalet olika metoder beroende på vad du föredrar.

Vi rekommenderar att man antingen använder en Ricinolja eller använder ett ögonfransserum. Detta måste användas under cirka 5 veckor innan du börjar se resultat. Det finns olika med olika effekt och ingredienser.

Här hittar du ricinolja och här hittar du ögonfransserum.

Nästa steg är lash lift

Nästa steg för att få perfekta fransar är att göra ett lash lift. Detta bör du göra efter att du genomfört keratinbehandling och serumbehandling. Här utgår vi ifrån att dina fransar är väldigt sköra och förstörda, det är bara då du behöver gå igenom ovanstående. Många kan genomföra lash lift direkt utan tidigare behandling.

Lash lift gör att du får en perfekt form på fransarna och gör dina ögon mer framhävda.

Lash lift kits hittar du här.

När du har genomfört detta rekommenderar vi dig att fortsätta ta hand om dina ögonfransar med keratinserum för att få extra styrka och hållbarhet och motståndskraft i fransarna.

Har du frågor eller funderingar? Tvivla inte att kontakta våra kunniga kundservicemedarbetare.

 

Relaterade artiklar