Här är några anledningar till varför du ska börja använda Under Eye Mask (Ögonmask)

Här är några anledningar till varför du ska börja använda Under Eye Mask (Ögonmask)

Precis som sheetmasks/ansiktsmasker så har även Under eye masks under ögonen blivit oerhört populära den här säsongen. Men till skillnad från ansiktsmaskerna riktar sig dessa under ögonmaskerna endast till området under ögonen, och ibland också ovanför ögonen.


Om du inte har använt det ännu, låt oss berätta att de inte är droppiga som ansiktsmasker och är en enkel, snabb behandling för området runt ögonen. Själva masken hjälper till att behandla vanliga problem under ögonen som mörka ringar, fina linjer, svullnader bland mycket annat.

Inser du att huden under dina ögon är mycket tunnare och ömtålig? Det är därför den förtjänar lite extra uppmärksamhet och du bör därför vara extra noggrann med detta område och ta väl hand om det. Om du fortfarande är förvirrad om du ska investera i en ögonmask under ögonen, läs vidare för att veta dess fördelar.

under eye mask - ansiktsmasker - ögonmask


Förhindra tecken på åldrande

Om du har märkt det, visar ögonen de första tecknen på åldrande - rynkor, fina linjer, ögonpåsar med mera., Att använda en Under eye mask /ögonmask kan hjälpa dig att behandla den ömtåliga huden under ögonen och hålla den återfuktad, vilket ytterligare hjälper till att fördröja dessa tecken på åldrande . De flesta masker under ögonen kommer med ingredienser som motverkar tecken på åldrande som kollagen och retinol som fördröjer åldrande tecknen.

 Minskar svullnader

Många av oss vaknar med svullnader under ögonen och detta gör att vårt ansikte ser matt ut. Att använda en Under Eye mask under ögonen på morgonen hjälper till att minska svullnaderna och fungerar också som en omedelbar plockning för ansiktet. Även om du inte hade en god natts sömn, hjälper användningen av en lakanmask under ögonen att du ser välsov ut.

hur man använder en under eye mask

Minskar mörka ringar under ögonen

Mörka ringar, pigmentering under ögonen är ett vanligt hudproblem som vi alla möter. När du applicerar en mask under ögonen återfuktar du det området av huden vilket hjälper till att minska ett åldrat utseende. Dessutom kommer de flesta ögonmasker med ingredienser som hyaluronsyra, kollagen som hjälper till att minska mörka ringar.

Under Eye sheet-masker kan användas även om du inte har några av hudproblemen som nämns ovan. Den återfuktar och jämnar ut dina under ögonen och detta kan göras då och då för att proaktivt se till att huden har kvar sina fina lyster.

Här hittar du ett brett utbud av ansiktsmasker och ögonmasker (under eye mask).

Relaterade artiklar