Vilken typ av mascara kan du använda efter franslyft?

Vilken typ av mascara kan du använda efter franslyft?

Först och främst, låt oss säga det uppenbara: ögonfransar är din första försvarslinje mot luftburet damm, smuts, ludd och annat skräp. När dina ögon är öppna kan ögonfransar fånga en del skräp och hindra dem från att komma in i dina ögon. Men med slutna ögon bildar dina ögonfransar en nästan ogenomtränglig barriär för att hålla alla dessa otäcka saker borta.

Bortsett från allt det, kan ha fina ögonfransar förbättra ditt utseende avsevärt och förbättra hela ditt ansikte. Ett av de bästa sätten att uppnå vackra fransar är genom ett franslyft. Vissa människor får ett franslyft för att förstärka de fransar de redan har. Andra behöver det för att ge nytt liv åt sina ögonfransar. För de flesta är det dock mest för att spara tid och energi. Människor lever hektiska liv och har galna scheman. Lash lifts är en mycket bekväm genväg till fantastiska fransar.

Är det okej att bära mascara efter ett franslyft?

Det korta svaret är ja! Oavsett vilken typ av ögonfransar du har, finns det ingen anledning till att du inte ska kunna använda mascara för att förbättra lyftet som ger dina fransar liv. Du måste bara vara försiktig med vilken typ av mascara du använder. Tänk på processen som något som liknar hårbehandling. Direkt efter behandlingen finns det några viktiga saker att tänka på.

När kan jag bära mascara efter?

Det är bäst att vänta minst 24 timmar innan du bär någon mascara eller någon ögonmakeup överhuvudtaget. De flesta mascara innehåller olja som kan bryta ner ditt franslyft. Efter det vill man göra sitt bästa för att lyftet ska hålla så länge som möjligt. Det är bäst att undvika oljebaserade produkter i allmänhet, bara för att se till att dina fransar håller längre och förblir lyfta.

Vilken typ av mascara fungerar bra med lashlift?

Precis som vilken behandling som helst, oavsett om det är hår, hud eller ögonfransar, är det bästa sättet att få dem att hålla genom noggrann eftervård. Lyckligtvis är de ganska låga underhåll. Du behöver inte köpa något för att resultatet ska hålla längre. Du måste bara ta hand om dina nylyfta fransar ordentligt. Med rätt eftervård kan krullen hålla i upp till sex till åtta veckor.

Här är några av de mest avgörande sakerna du måste komma ihåg under de första 24-48 timmarna efter behandlingen:

  • Blöt inte dina fransar
  • Inget gnuggande - var så skonsam som möjligt
  • Inga hårda produkter runt dina ögon och fransar
  • Att använda bastu eller ångbad kan försvaga effekten av lyftet
  • Ingen ögonsmink
  • Ingen undervattenssimning
  • Undvik alla andra skönhetsbehandlingar för ansiktet.

Att hålla dina fransar torra är viktigt. Tänk på när du får permanentat håret – du vill inte blöta ner håret på några dagar. Följ samma tankesätt för dina fransar också.

Borsta ut dina fransar så att de inte trasslar ihop sig. Det kommer också att förstärka fluffigheten. Du kan använda mascarastavar för detta tillsammans med keratin-serum.

 

 

Relaterade artiklar