Hur fixar man glesa ögonbryn så de blir mer täta?

Hur fixar man glesa ögonbryn så de blir mer täta?

Om du upplever problem med att du har glesa ögonbryn, dvs, liten hårtäthet så finns det en del saker du kan göra så att de både växer sig mer starka och får mer volym. Men också öka upplevelsen av att de är täta genom några behandlingar.


Här går vi igenom lite olika metoder och behandlingar för att få mer täta ögonbryn.

Ögonbrynsserum - Ökad tillväxt och mer volym

Ögonbrynsserum är en beprövad metod för att få mer volym och längre ögonbryn. Ett ögonfransserum innehåller ingredienser som antingen naturligt stärker och stimulerar tillväxten av hårsäckarna. Med ett ögonbrynsserum måste du ha tålamod och tålmodigt behandla varje dag för att få resultat.

 

Några exempel på ögonbrynsserum:

 

Färga ögonbrynen
En annan metod för att få bättre ögonbryn är att helt enkelt färga ögonbrynen. Detta gör inte att du får mer hår men det gör att de håren du har blir mer tydliga och framträdande. Ibland är inte problemet antalet hår utan att håren är så ljusa att de inte syns. Upplever man detta så kan ögonbrynsfärgning vara en väldigt bra behandling som kommer göra stor skillnad för dig. Det är en metod som är enkel, billig och håller i flera veckor utan att du behöver oroa dig över ögonbrynen.


Se färger för ögonbrynen som passar dig. Det finns alltifrån Henna-färgning för ögonbryn som är mer naturlig till traditionella metoder.

Ögonbrynspenna

Den enklaste och snabbaste metoden, men också den minst hållbara, är om du använder dig av en ögonbrynspenna för att få mer färg och mer definierade ögonbryn. Det är en bra metod om du inte vill färga dina ögonbryn som snabbt kan appliceras inför en utekväll. Men denna metod håller väldigt kort tid och måste återappliceras om man vill få tillbaka samma look.

Så vilken metod passar dig bäst? Det är helt enkelt väldigt individuellt beroende på vad du upplever och hur just dina ögonbryn är. Se vad du har för typ av ögonbryn och välj en eller flera behandlingar.

Lycka till!

Relaterade artiklar