Vilka stilar kan man ha på sina ögonbryn & vilken passar dig?

Vilka stilar kan man ha på sina ögonbryn & vilken passar dig?

 

Vilka stilar kan man ha på sina ögonbryn & vilken passar dig?

Ögonbrynen säger mycket om den stil man har. Likväl som det finns människor med olika utseenden, så finns det också gott om olika färg, form och utseende på ögonbryn. Det är väldigt sällan man ser någon som har precis likadana ögonbryn som någon annan. 


Hur man tar hand om sina ögonbryn, hur man vårdar dem, plockar dem och hur man använder sig av makeup, spelar stor roll för hur de kommer att se ut och vara utformade. Man kan helt enkelt själv bestämma precis hur man önskar att ens ögonbryn ska se ut och vara. Mycket kan man göra med hjälp av smink och borstar, men väldigt mycket kan man göra innan dess med hjälp av vårdande oljor och hur man tänker när man plockar sina ögonbryn. 


Olika stilar på ögonbryn


Under årens gång så har stilen kring hur ögonbryn ska se ut förändrats. Under 90-talet var det minimalistiskt som gällde och alla plockade så mycket de bara kunde av sina ögonbryn. De var helt enkelt formade som streck eller en tunn mask. Nu för tiden sedan början av 2000-talet så har modet kring hur ögonbryn ska se ut ändrats. Nu är det ju mer desto bättre som gäller. 

Det ska gärna vara stora ögonbryn med långa och många strån. Dessa strån borstar man gärna upp så att stråna står uppåt och syns mycket. En del väljer att borsta upp hela brynet medans andra nöjer sig med att fluffa till stråna som sitter längst in mot mitten av pannan. Stilen på hur man ska ha sina ögonbryn har förändrats många gånger genom åren och kommer säkerligen att förändras flera gånger till. 

Hitta en produkt som passar dig för ögonbryn och ögonfransar


Visste du att den formen du har på ditt ansikte kan hjälpa dig bestämma hur formen på dina ögonbryn ska se ut? Självklart gör alla precis som de själva vill när det gäller utseende och ögonbryn. Men det finns några saker man kan tänka på när det handlar om ens ögonbryns utseende och hur man bör ta hand om dem. 


Har du ett runt ansikte eller ett mer fyrkantigt sådant så passar det med samma typ av ögonbryn till dessa ansiktsformer. Har man ett rundare ansikte eller ett mer kantigt så passar det allra bäst med långa och något börja ögonbryn. De ska vara näst intill triangulära. Det man bör tänka på är att de ska vara fylligare i början för att sedan smalna av mot slutet. 


Är ansiktet mer åt det hjärtformade hållet ska de också vara långa men inte lika triangulära. Tänk formen av en båge. Avlånga ansikten bör använda sig av mer raka horisontella bryn. Det passar den typen av ansiktsform allra bäst. Men finns det då någon ansiktsform som kan använda sig av alla dessa olika former på ögonbryn? Ja, det gör faktiskt det. Har man turen att ha ett ovalt ansikte kan man i stort sett köra på vilken ögonbrynsform man än önskar. 

Snabb och snygg effekt får du enkelt med färgning av ögonbryn eller ögonfransar.

Se även våra andra produkter.

Relaterade artiklar