Brow lift/lamination hemma - Allt du behöver veta

Brow lift/lamination hemma - Allt du behöver veta

Har du någonsin undrat hur andra kan få sina ögonbryn så perfekta när de gör ögonbryn hemma? Eller kanske så vill du ha samma look som professionellt Brow Lift ger dig, utan att faktiskt behöva spendera för mycket pengar och tid på det. Då finns vi här för att ge bästa tipsen för att du ska kunna göra det perfekta Brow Liftet hemma!


Smink & Smuts:

Det är extremt viktigt att dina ögonbryn är rena innan du påbörjar behandlingen. Smuts och gammalt smink kan påverka behandlingen negativt. Antingen på det sätt att ditt Brow Lift inte ser lika bra ut, eller att behandlingen inte håller lika länge. 


Fixering & Borstning:

När det kommer till att borsta håren i rätt riktning för att kunna fixera dem ger vi alltid tipset att borsta håren lite åt sidan istället för rakt uppåt. Detta ger en mycket mer naturlig känsla som ändå ger ansiktet ett lyft och får dig att se mycket piggare ut. Såklart väljer man själv vilket sätt man tror passar en själv, men om man letar efter den naturliga looken är borstning åt sidan och utåt något vi rekommenderar. 

Beställ Brow Lift kit


Dagligt borstning & Keratin Behandling:

Om du vill att ditt Brow Lift ska hålla så länge som möjligt tåls det att komma ihåg att borsta igenom brynen varje dag. Borsta de i samma riktning som du fixerade och laminerade brynen under behandlingen så att de håller sig fina längre! Brow Lift kan då hålla från 6 till 8 veckor. Ovanpå detta är det bra att använda ett Keratin serum som stärker brynen samt ger dem återfuktning. Dina bryn kan vara lite sköra och tunna efter behandling, så allt som stärker dem så att du får tjockare och fylligare bryn borde vara välkommet! 


Plocka ögonbrynen:

Ett annat bra tips för att brynen ska se vackra ut och få den bästa formen är att noppa brynen med en pincett efter behandlingen är gjord. Då ser du bättre exakt vilka hårstrån som sitter fel och stör, samt att det är lättare att plocka när alla hårstråna på brynen är laminerade åt samma håll. 


Skydda från vatten & olja:

När behandlingen är klar är det extra viktigt att undvika vissa grejer. Brynen bör inte komma i kontakt med vatten eller olja från rengöringsprodukter under de första 48 timmarna efter ditt Brow Lift. Det är även viktigt att undvika träning under de första 48 timmarna då svetten kan påverka resultatet av ditt Brow Lift. 


Avslutning: 

Kom ihåg att Brow Lift är någonting som folk utbildar sig för att göra, så oroa dig inte om du inte får till det på första försöket. I Brow Lift Kit finns det alltid produkter till mer än ett Brow Lift, så ge dig själv tid att öva och se till att ha kul! 

Beställ Brow Lift kit

Relaterade artiklar