Tips på ögonsmink när du ska på klubben!

Tips på ögonsmink när du ska på klubben!

Letar du efter inspiration när det kommer till kvällens festsminkning? Här kommer några smarta tips på hur du sminkar du dig snabbt och enkelt till fest! Visst vill man känna sig snygg när man ska på party, och lite mer fixad än vanligt? Festligt snygg, snabbt och enkelt!       


Prova använda läppstift som ögonskugga! 

Ett snabbt sätt att piffa till ögonen är att helt enkelt att dutta lite läppstift på ögonlocken och sen använda fingrarna för att få till det snyggt. Man kan om man vill, använda samma läppstift som krämrouge och på läpparna. Tricket är att välja en färg som poppar, från rosa till rött. 


Rött läppstift funkar alltid på fest!

Ett rött läppstift till festen säger att du har ansträngt dig och gått från vardagsfin till fest-snygg. Vill du göra det noga börjar du med en röd läppenna först, vill du ha en lite mer ”slarvig” look kör du bara på. Och vill du addera extra glans kör du läppglans över det!


Piffa ögonen med eyeliner 

Om du är en person som bara har mascara till vardags, kan du testa att festsminka dig med en eyeliner! I dag finns det flytande eyeliners och eyeliner-pennor är lätta att använda samt gör det enklare i processen. Vilken form eller tjocklek bestämmer du själv, men ett tips är att börja lite, och sen bygga upp.


Satsa på guld!

Om du varken gillar röda läppar eller eyeliner kanske du kan få inspiration från guld. Just nu är skimrande smink väldigt trendigt och vad passar inte mer fest än glitter och glamour? Prova en guldfärgad ögonskugga och sen kan man också använda sig av en guldig highlighter för att ge kindbenen lite glow. 


Glöm inte rouget!

Om man inte är sugen på så mycket smink men ändå vill piffa till sig för fest, så är ett råd att våga ösa på med rouge. Då man ser superfräsch och fixad ut på ett kick! 

Relaterade artiklar