Vanliga frågor och svar om ögonbryn?

Vanliga frågor och svar om ögonbryn?

Hur sminkar man mer bryn?

Det första att tänka på är var brynet ska vara. Om du föreställer dig en osynlig linje från näsvingen, förbi utkanten av ditt öga och upp mot brynet så får du fram den magiska punkten där ditt ögonbryn bör sluta. Man kan också lägga en penna eller något annat rakt för att enkelt se. Om du vill veta var ditt bryn bör börja så gör du samma sak, fast linjen går från din näsvinge och rakt upp.

 

Hur sminkar man större bryn?

Om du vill göra brynet större och få det att se mycket tjockare ut så är det bra att börja med att lägga en skugga under ögonbrynsstråna. Där ger du en illusion att ditt ögonbrynbryn är jättetjockt. För att göra detta, använd en ögonskugga i lämplig och naturlig nyans, för att få det naturligt.


Nu tar du fram ögonbrynspennorna. Med en vässad, riktigt bra ögonbrynspenna kan du skapa linjer som efterliknar naturliga bryn. Starta inne vid näsroten från början av ögonbrynet och rita hårstrån åt samma håll som dina naturliga strån lägger sig.  Fortsätt till slutet av ögonbrynet. Fyll på så mycket du vill, tills du är nöjd. 

Anda populära produkter är brow lift, brow fixation och brow soap.

 

Vilka produkter är bra för ögonbrynen?

Mandelolja, kokosolja, ricinolja och aloe vera är naturliga medel som innehåller vitaminer, proteiner och antioxidanter. De är även bra för den som vill ta hand om sina bryn och få tjockare och fylligare ögonbryn. 

 

 

Vad är bäst att använda för att trimma ögonbrynen?

Ögonbrynstrimmer, ögonbrynsknivar, pincett eller ögonbrynssax är bäst att använda för att trimma ögonbrynen. Vad som är bäst är individuellt för varje individ. 

Se artikel ”Hur trimmar man ögonbrynen på bästa sätt?”.

Relaterade artiklar